Zonterapi/Kairon Reflexologi

Vem som uppfann zonterapin vet man inte, den är grundad på praktiska erfarenheter som gått i arv mellan generationerna. Kairon Reflexologin har utvecklats av Karl Axel Lind.

 

 

Vad är då skillnaden på zonterapi och reflexologi?

Jo, med zonterapi arbetat man på punkter på fötterna medan reflexolgi där behandlar man punkter på hela kroppen. Reflexologi är det vedertagna namnet i många andra länder.

Genom att stimulera ömma punkter får kroppen informationen om att kroppsdelen som är kopplad till den ömma punkten har problem och behöver tas om hand. På så sätt startar det en självläkning.

Att behandla ömma punkter med tryck gör ont men du och jag kommer överens om ett lagom tryck som gör att du kan slappna av och att behandlingen blir effektiv.

Det går också att använda terapin för friskvård det vill säga för att förebygga problem.

N

Jag har tystnadsplikt.

Allting i naturen strävar efter balans, så är det för människor också för vi är en del av naturen. Det är lätt att förlora balansen i den värld vi lever i. Kemikalier, näringsbrist, stress, dålig sömn och mycket annat skapar störningar i miljön i våra kroppar. Genom att identifiera obalanserna och eliminera dom förbättrar man kroppens egen förmåga till reglering av oblanserna och stärker den egna förmågan till självläkning. Vår kropp har en otrolig förmåga att läka sig själv om vi ger den möjlighet till det.

Här finns jag

Adress

Örsås Tittebo Ebbagärde 2

512 94 Svenljunga

Kontaktuppgifter

Telefon 0325-480 13

OBS! Ring lääänge, jag svarar inte vid behandlningar. Var snäll och ring igen om en stund eller maila. Jag svarar så snart jag kan. Jag har inte någon mobil så sms fungerar inte, mail är bättre.

Mail: gunilla@nieko.se

Telefontid

Måndag – Fredag 9.00-18.00.