M0 kommentarer inväntar granskningSTR Ärrvävnadsterapi

Visste du att du kan behandla dina ärr?

 

Ärr som man fått av någon anledning, någon gång i livet är mycket fast vävnad som hindrar cirkulationen av blod, lymfa och energi.

Med en speciell teknik mjukar man upp ärret. Energi och cirkulationen av blod och lymfa kan efter behandlingen åter passera genom ärret. Den strama vävnaden mjukas upp och rörligheten förbättras.

N

Jag har tystnadsplikt.

Allting i naturen strävar efter balans, så är det för människor också för vi är en del av naturen. Det är lätt att förlora balansen i den värld vi lever i. Kemikalier, näringsbrist, stress, dålig sömn och mycket annat skapar störningar i miljön i våra kroppar. Genom att identifiera obalanserna och eliminera dom förbättrar man kroppens egen förmåga till reglering av oblanserna och stärker den egna förmågan till självläkning. Vår kropp har en otrolig förmåga att läka sig själv om vi ger den möjlighet till det.

Här finns jag

Adress

Örsås Tittebo Ebbagärde 2

512 94 Svenljunga

Kontaktuppgifter

Telefon 0325-480 13

OBS! Ring lääänge, jag svarar inte vid behandlningar. Var snäll och ring igen om en stund eller maila. Jag svarar så snart jag kan. Jag har inte någon mobil så sms fungerar inte, mail är bättre.

Mail: gunilla@nieko.se

Telefontid

Måndag – Fredag 9.00-18.00.