Kinesiologi

Ordet kinesiologi kommer från det grekiska språket och betyder rörelselära. 

Kiropraktorn George Goodheart i USA var en av grundarna. Han upptäckte att kroppens samtliga muskler är kopplade till inre organ och körtlar.

Det går att testa på många olika sätt men biopater använder testampuller. Det är små glasrör med ämnen eller frekvenser i. Jag har lärt mig att testa på distans så du kan befinna dig någonstans mellan Treriksröset och sydligaste Skåne eller på andra sidan jorden. Avståndet spelar ingen roll.

I testen ingår näring, kemikalier, patogener, strålning, vaccin, allergener, hormoner mm.

Allt är faktorer som kan rubba balansen och skapa olika symtom. Jag testar också fram en terapi som passar hela dig. Terapin kan bestå av kosttillskott, örter, homeopati, yoga, att dricka mer vatten, gå ut och gå, öronakupunktur, balansering med frekvensapparat, bowenterapi osv.

Biopater arbetar med hela människan och terapin är skapad bara för dig.

N

Jag har tystnadsplikt.

Allting i naturen strävar efter balans, så är det för människor också för vi är en del av naturen. Det är lätt att förlora balansen i den värld vi lever i. Kemikalier, näringsbrist, stress, dålig sömn och mycket annat skapar störningar i miljön i våra kroppar. Genom att identifiera obalanserna och eliminera dom förbättrar man kroppens egen förmåga till reglering av oblanserna och stärker den egna förmågan till självläkning. Vår kropp har en otrolig förmåga att läka sig själv om vi ger den möjlighet till det.

Här finns jag

Adress

Örsås Tittebo Ebbagärde 2

512 94 Svenljunga

Kontaktuppgifter

Telefon 0325-480 13

OBS! Ring lääänge, jag svarar inte vid behandlningar. Var snäll och ring igen om en stund eller maila. Jag svarar så snart jag kan. Jag har inte någon mobil så sms fungerar inte, mail är bättre.

Mail: gunilla@nieko.se

Telefontid

Måndag – Fredag 9.00-18.00.