Behandlingar

Biopatin grundades av Kurt Nielsen. Han tyckte att det behövdes terapeuter med en bred yrkesutbildning. Namnet kommer från Bios som betyder liv och Patos som betyder sjukdom, lidelse.

Biopat är en namnskyddad titel som endast diplomerade biopater har rätt att använda.

Biopati är ett naturmedicinskt system som aktiverar kroppens egna självläkande krafter med naturliga metoder. Den bygger på att ta reda på vad det är som påverkar kroppen negativtoch hitta en terapi som aktiverar den självläkande förmågan och återställer balansen.

Utbildningen till biopat innehåller basmedicin, näringsterapi, örtmedicin, homeopati, kinesiologi, öronakupunktur, zonterapi, frekvensterapi, alternativ psykologi mm.

Kinesiologi

Ordet kinesiologi kommer från det grekiska språket och betyder rörelselära. Kiropraktorn George Goodheart i USA var en av grundarna. Han upptäckte att kroppens samtliga muskler är kopplade till inre organ och körtlar.

Frekvensterapi

Tänk att allt består av energi. Vi har våra fysiska kroppar och en fast jord att stå på med stenar, träd och andra växter och allt är uppbyggt av frekvenser det vill säja svängningar. Allt har sin frekvens. 

Öronakupunktur

Öronakupunktur har man använt i Kina i minst 4000 år, men det har också utvecklats en gren av öronakupunktur i Frankrike av läkaren Paul Nogier.

Zonterapi / Kairon Reflexologi

Vem som uppfann zonterapin vet man inte, den är grundad på praktiska erfarenheter som gått i arv mellan generationerna. Kairon Reflexologin har utvecklats av Karl Axel Lind.

Bowenterapi

Bowenterapi är en mjuk, mycket avslappnande, kroppsterapi som hjälper kroppen att läka sig själv.

MSTR® Ärrvävnadsbehandling

Ärr som man fått av någon anledning, någon gång i livet är mycket fast vävnad som hindrar cirkulationen av blod, lymfa och energi.

Prislista

Test med kinesiologi och balansering med e-Lybra. Första besöket 1480 kr

Återbesök 700kr.  Kosttillskott och naturmedel tillkommer

Test av vitaminer och mineraler. 500 kr. Kosttillskott och naturmedel tillkommer

Allergitest 500kr. Kosttillskott och naturmedel tillkommer

Balansering med e-lybra 500 kr

Öronakupunktur 600 kr

Zonterapi 600 kr

Bowenterapi 1200 kr för 3 behandlingar

Ärrvävnadsbehandling MSTR® 300 kr

Hjälp kroppen att komma i balans.

Allting i naturen strävar efter balans, så är det för människor också för vi är en del av naturen. Det är lätt att förlora balansen i den värld vi lever i. Kemikalier, näringsbrist, stress, dålig sömn och mycket annat skapar störningar i miljön i våra kroppar. Genom att identifiera obalanserna och eliminera dom förbättrar man kroppens egen förmåga till reglering av oblanserna och stärker den egna förmågan till självläkning.

Vår kropp har en otrolig förmåga att läka sig själv om vi ger den möjlighet till det.

”Jag gick i behandling hos dig förra sommaren. Jag vill tacka så mycket för hjälpen och inspirationen jag fick från dig, behandlingarna och alla fantastiska mat-tips och recept.”

Andrea

Här finns jag

Adress

Örsås Tittebo Ebbagärde 2

512 94 Svenljunga

Kontaktuppgifter

Telefon 0325-480 13

OBS! Ring lääänge, jag svarar inte vid behandlningar. Var snäll och ring igen om en stund eller maila. Jag svarar så snart jag kan. Jag har inte någon mobil så sms fungerar inte, mail är bättre.

Mail: gunilla@nieko.se

Telefontid

Måndag – Fredag 9.00-18.00.