Om mig

Jag heter Gunilla Norén och är diplomerad biopat, medlem i Komplementär Medicinska Riksförbundet KMR.

Min berättelse

Hej! Jag växter upp på ett familjejordbruk med mjölkkor där det också fanns grisar, katter och en hund. Det har gett en insikt om hur vår mat framställs, hur djuren har det, hur mycket kemikalier som används, om stora fält med bara en gröda som bara kan växa med hjälp av tillförsel av kemikalier och så tycker många att det är konstigt att vi människor, djur och växter lider av näringsbrist. Tänk om man lagt näring på åkern istället för kemikalier.

Hälsan blev sämre i mitten av 1990-talet. En enorm trötthet och magen ville inte fungera som en mage ska fungera men när man inte mår bra är det bara att gå till läkaren så ser han till att det blir bra igen. Men det blev inte bra.

Så förvirrande när det man fått lära sig inte stämmer.

Men jag hittade en biopat som fick allt att vända. Genom test med kinesiologi fick jag råd om vad som var bra mat för mig, vilka kosttillskott och örter som passade mig och frekvensterapi som gjorde mig starkare och skapade bättre balans. En bra kombination som fungerade utmärkt för mig.

 

När kroppen fungerade bättre kom det en längtan att lära mig mer om hur alternativ hälsovård fungerar. Beslutet att sätta sig på skolbänken i vuxen ålder och läsa till biopat var lätt att ta. Sammansättningen av kunskap som en Biopat får med utbildningen är unik. Det ingår att lära sig hur kroppen fungerar fysiskt. Om vårt energisystem. Vad känslor kan ställa till med. Hur näring påverkar oss mm.

Man får kunskap om örter, punkter i öron och på fötter, frekvensterapi, homeopati och näring, motion, varför det är viktigt att dricka vatten mm. Biopater gör en skräddarsydd terapi för varje person. En biopat är en rådgivare för hur du kan förändra ditt liv och få en starkare kropp.

Jag samarbetar även med DCG, ett företag som säljer homeopatiska medel bla spagyriska örten, kosttillskott, hälsokost, superfood och naturliga produkter för kroppsvård.

Vänliga hälsningar
Gunilla Norén

Hitta din balans, energi & hälsa på det naturliga sättet.