Frekvensterapi

Tänk att allt består av energi…

 

Tänk att allt består av energi. Vi har våra fysiska kroppar och en fast jord att stå på med stenar, träd och andra växter och allt är uppbyggt av frekvenser det vill säja svängningar. Allt har sin frekvens. Levern har sin, njurarna, bindväven och skelettet sina olika frekvenser, träd och stenar har sina frekvenser.

Ljus, ljud och elektrisk ström är alla olika frekvenser.

Inom sjukvården pratar man inte om energi men det finns där också. Till exempel så mäter de hjärtats elektriska impulser men EKG (elektrokardiografi) och hjärnans elektriska impulser med EEG (elektroencefalografi). Märk väl att den energin mäts utanför kroppen.

Energi kan inte förstöras men däremot förändras och därför kan den energi som vi är uppbyggda av också förändras.Det är ganska många saker som kan ge oss förändringar i energin. Till exempel näringsbrister, skräpmat, stillasittande, stress, strålning från elektriska apparater och trådlös teknik, känslor av rädsla, sorg, att inte vara uppskattad osv.

Alla symtom som drabbar oss börjar med en förändring i energin. En förändrad energi kan utvecklas till fysiska symtom.

Men förlora inte hoppet för det går att göra något åt saken. Det går att förändra sin livsstil och börja gå på promenader, dricka mer vatten och börja laga mat från grunden, ta reda på vilka näringsämnen som behövs osv. Utöver det kan man också ta balanseringar med datoriserad frekvensapparat.

Det finns många olika apparater, min heter e-Lybra och den är bra på att skapa balans i kroppen. Den säger till kroppens organ och vävnader att ”du kan väl göra så här istället så fungerar allt mycket bättre”. Allt i naturen bygger på balans så även våra kroppar.

Precis som att jag testar med kinesiologi på distans så fungerar det alldeles utmärkt att få balansering med e-Lybra på distans. Apparaten känner in var du finns och dessutom lagras balanseringen in i ett smycke, en e-pendant.

E- pendanten har en snygg modern design. Den gör  så  att balanseringen räcker längre 4 – 6 veckor, då kroppen kan ta av de energier som finns lagrade i smycket. Efter 4 – 6 veckor behövs en ny balansering.

N

Jag har tystnadsplikt.

Allting i naturen strävar efter balans, så är det för människor också för vi är en del av naturen. Det är lätt att förlora balansen i den värld vi lever i. Kemikalier, näringsbrist, stress, dålig sömn och mycket annat skapar störningar i miljön i våra kroppar. Genom att identifiera obalanserna och eliminera dom förbättrar man kroppens egen förmåga till reglering av oblanserna och stärker den egna förmågan till självläkning. Vår kropp har en otrolig förmåga att läka sig själv om vi ger den möjlighet till det.

Här finns jag

Adress

Örsås Tittebo Ebbagärde 2

512 94 Svenljunga

Kontaktuppgifter

Telefon 0325-480 13

OBS! Ring lääänge, jag svarar inte vid behandlningar. Var snäll och ring igen om en stund eller maila. Jag svarar så snart jag kan. Jag har inte någon mobil så sms fungerar inte, mail är bättre.

Mail: gunilla@nieko.se

Telefontid

Måndag – Fredag 9.00-18.00.