Frekvensmedicin

Elybra

E – Lybra

E-Lybran är ett datastyrt bioresonanssystem som kommunicerar med kroppens celler på deras eget språk. Den skapar balans mellan sympatiska och parasympatiska nervsystemet och ger på så sätt kroppen förutsättning att börja arbeta på rätt sätt och läka sig själv.

Obalanser läses av och balanseras i hela kroppens fysiologiska-, psykologiska-, emotionella- och subtila energisystem.

E-Lybra systemet använder 222 kategorier med nära 300 000 resonansmönster vid analysen och skickar balanserande mönster till dig. Det finns mönster för kroppens alla vävnader och organ, bakterier, virus, svamp, parasiter, tungmetaller, kemikalier, allergener, chakran, meridianer och mycket mer.

Genom att läsa in ett hårprov i e-Lybran skapar man en unik brygga mellan apparaten och dig och kan på så vis utföra balanseringar på distans. Det fungerar som en mobiltelefon där telefonnummret skapar in brygga mellan två telefoner, fast i e-Lybran använeer man lite hår istället för telefonnummer.

Inom sjukvården använder man frekvenser för diagnostik, EKG (elektrokardiografi) vid hjärtbesvär och EEG (elektroencefalografi) vid besvär i hjärnan. Tyvärr har man inte börjat balansera problemen med harmoniserande frekvenser.Nieko_pendant

För att förlänga effekten av balanseringen kan man lagra in hela balanseringen i ett specialtillverkat smycke i snygg modern design. E-pendanten som smycket kallas är tillverkat av mineraler utvalda för sin förmåga att lagra frekvensmöster och pressade samman till den snygga droppformen som pendanten har.

När du får bioresonansterapi drar kroppen nytta av de frekvenser den behöver. Frekvenser för friska och ungdomliga vävnader ger stöd och hjälp till försvagad vävnad så att den på sikt kan regenerera sig. Lagrade gifter, genomgångna infektioner psykiska och fysiska skador skapar negativa energimönster som över tid balanseras och löses upp.

När du är i balans då har du energi, mental skärpa, vitalitet du har ”hälsa”. Balanseringarna strävar efter att ge dig optimal hälsa.

En del vinner hälsan snabbt, för andra tar det längre tid.