Öronakupunktur

Öronakupunktur har man använt i Kina i minst 4000 år, men det har också utvecklats en gren av öronakupunktur i Frankrike av läkaren Paul Nogier.

 

Det är en behandlingsmetod där man stimulerar punkter i örat för att få en effekt någon annanstans i kroppen. Genom att behandla en punkt i örat som motsvarar och står i förbindelse med en kroppsdel eller ett organ kan man återskapa balansen som rubbats och tillåtit symtomet att uppstå.

Symtomen kan vara tex:

Diskbråck

Smärta

Mensvärk

Magbesvär

Ledbesvär

Besvär från urinvägarna

Rökavvänjning, inget symtom, men du kan få hjälp. 

Det här är några förslag på symtom men listan är mycket längre än så här.

N

Jag har tystnadsplikt.

Allting i naturen strävar efter balans, så är det för människor också för vi är en del av naturen. Det är lätt att förlora balansen i den värld vi lever i. Kemikalier, näringsbrist, stress, dålig sömn och mycket annat skapar störningar i miljön i våra kroppar. Genom att identifiera obalanserna och eliminera dom förbättrar man kroppens egen förmåga till reglering av oblanserna och stärker den egna förmågan till självläkning. Vår kropp har en otrolig förmåga att läka sig själv om vi ger den möjlighet till det.

Här finns jag

Adress

Örsås Tittebo Ebbagärde 2

512 94 Svenljunga

Kontaktuppgifter

Telefon 0325-480 13

OBS! Ring lääänge, jag svarar inte vid behandlningar. Var snäll och ring igen om en stund eller maila. Jag svarar så snart jag kan. Jag har inte någon mobil så sms fungerar inte, mail är bättre.

Mail: gunilla@nieko.se

Telefontid

Måndag – Fredag 9.00-18.00.